Поредно гостуване при влюбен журналист отприщи въпроса: Нормален ли е Кирил Петков!?

7 Dni Bulgaria10.10.2021
кирил петков

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на „Демократична България“. Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България.

Това заяви меринджеят Кирил Петков от „Продължаваме промяната“.

„Диалогични сме, разбираме, че ще бъдем част от една бъдеща коалиция, вярваме, че ще бъдем с водещото място – наистина аз вярвам, че този резултат от 30% не е имагинерен, последните проучвания, които виждаме ние – са 20% като подкрепа с голям темп на растеж. Най-важното за нас е да имаме 121 депутати от съмишленици, не е казано само от нас“, пожела си Петков, с което потвърди опасенията, че или не е съвсем с всичкия си, или е егати изпечения мошеник-манипулатор.

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

„Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени“, каза още Петков.

Жалко, че водещият Георги Любенов освен да гледа влюбено Киро Измамника, не го и попита: „Като си спестил 8 милиарда, защо Комитова няма един лев да плати на протестиращите работници!?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ