След шокираща новина за Ицо Хазарта, режисьор отрони сълза: Почивай в мир, ДБ“

7 Dni Bulgaria12.10.2021
Ицо Хазарта

Христо Петров – по-известен като Ицо Хазарта, ще е водач на кандидатдепутатската листа на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР-София. 

Това обяви той в профила си във Фейсбук. Рапърът бил поканен лично от Кирил Петков.

„Проверих доста обстойно кой е Кирил Петков, както и какво е свършил за четирите месеца, докато беше служебен министър. Разговарях доста пъти с него и с Асен Василев. Проведох много дълъг разговор с един техен съмишленик – професор и истински успял човек, невероятно интелигентен и международно признат учен“, пише Хазарта, но не ракрива какво точно е научил.

Припомняме, че Хазарта бе анатеможсан от аверите си в ДеБъ, след като го изловиха да пее за кинти на предизборен концерт на… ГЕРБ!

С много интересен пост пък реагира режисьорът и фотограф Виктор Димчев:

Докато „Цонева и Мирчев дерибействат“ в една коалиция, в съседната коалиция Ицо Хазарта се изправя срещу Христо Иванов на следващите избори…

Така една хубава идея се превръща в друга, лоша идея.
Последствията са години загубено време за демокрацията, развала на цяло едно дясно пространство, изпъкването на едни пред други лидери, без с нищо да са по-различни и добри.
Почивай в мир, ДБ!
Твоето време имаше своя шанс, но ти повярва на мижитурки и сега ти е време да отидеш в запаса на политическите еднодневки.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ