Пълен скандал! Деян Донков съблича жена си Радина съвсем гола публично! Прави го за тлъст хонорар…

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков забрани на майката на сина си Радина Кърджилова да играе без дрехи пред хлапета под 16 години. Двамата ще участват в театралната постановка „Любовникът“ по Харолд Пинтър и се очаква спектакълът да е с червена точка.

Представлението ще се играе в Народния театър, а премиерата се очаква през януари.

„Директорът Мариус Донкин ме покани да го разработим около Нова година, заложен е в програмата“, споделя Донков и допълва, че пиесата със сигурност ще бъде за лица над 16-годишна възраст и ще се влиза срещу лична карта.

„Изисква се. Не става въпрос за някаква тънка перверзия, а за огромна битка на два свята, нещо много голямо. Не знам доколко ще е скандално, даже тази дума ми се струва доста глупава. По-скоро ще се опитаме да покажем срамотиите си – и нашите, и на другите хора. Онези, за които човек подсъзнателно си казва, че не е такъв, не би го направил така и не е перверзник“, размишлява Деян, цитиран от „Телеграф“.

Преди време той спомена, че няма нищо против Радина да се снима гола, но само срещу много солиден хонорар.

Първоначалната идея бе Кърджилова да влезе в главната женска роля, а за мъжката да бъде намерен колега на Деян. Това в крайна сметка не се понрави на Донков и той решил да играе неин любовник.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ