Калина Андролова изригна: Системата е шокирана от безмозъчните решения на служебния кабинет

Представяне на новото служебно правителство на Стефан Янев 4

Журналистката Калина Андролова изригна с пореден гневен пост.

„Голяма част от лекарите не могат да заемат работните си места тази сутрин и стоят на опашки пред болниците. Пълна несъстоятелност!“, написа тя във Фейсбук.

Повод станаха показаните в сутрешните блокове опашки, които се извиваха пред „Пирогов“, за да могат лекарите и медицинските лица от дневната смяна, да си направят бързи тестове, за да могат да започнат работа.

“Гледам зам.-министъра по здравеопазването по НОВА. Наистина ли този човек е зам.-министър?!Поредният виц в държавата в критична обстановка“, възмущава се още Андролова от поведението на заместника на Стойчо Кацаров, след чиято заповед пред болниците настана хаос, а много хора няма да могат да отидат на работа.

Ето какво написа още тя:

„Голяма част от лекарите не могат да заемат работните си места тази сутрин и стоят на опашки пред болниците. Пълна несъстоятелност!

Гледам зам.-министъра по здравеопазването по НОВА. Наистина ли този човек е зам.-министър?! Поредният виц в държавата в критична обстановка. „Ние не сме хора, които взимат решения на политическо ниво без експертите“, казва зам.-министърът току-що събудил се и едва-едва говорещ.

„В момента нищо не мога да ви кажа“, продължава зам.-министърът д-р Димитър Петров.

Системата е шокирана от безмозъчните решения на служебния кабинет. Как се вадят зелени сертификати за един ден?!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ