Стъки: Радев сложи край на проекта на Манолова! Чрез двойния гражданин Петков ще опита да реализира мечтата си за президентска република

Станислав Недков - Стъки

Председателят на родната федерация по ММА Станислав Недков-Стъки написа разбиващ коментар за коалицията на Мая Манолова „Изправи се БГ! Ние идваме“, която е известна и като „мутрите“ на Манолова, тъй като в първоначалния си вариант коалицията носеше името „Изправи се! Мутри, вън“.

В профила си във Фейсбук Стъки предлага Манолова и хората й да бъдат записани в Гинес за най-кратко пребиваване в политиката и добавя, че начало и край на този проект е сложил един и същи човек – Румен Радев.

Ето какво още пише Стъки:

МУТРИ ЗА ГИНЕС

Хората от “Гинес” трябва да се сезират и да отворят в Книгата дисциплина “най-кратко пребиваване в политиката”.

Проектът “Изпрати ни Бг! Ние си тръгваме!, се задържа точно 6 месеца в политическия живот на страната.

След спорното и според мнозина лобистко участие на Татяна Д. в няколко парламента, с листчето “500К”, тя най-накрая заби и последния пирон в ковчега на своята политическа кариера. Освен с “500К”, ще запомним участието на Танчето в 46-то НС и с признанието, че съпартиеца й Хаджигенов е “хомосексуалист с три деца”.

Отровените Хаджигейов и Бибикян за огромна радост на българския народ, направиха почти едновременно своя дебют и своя бенефис в политиката. И Слава Богу! Нищо изненадващо лично за мен. Още от първите дни на площадната им клоунада предупреждавам, че не можем да очакваме нищо добро от безверници, които рекламират детски книжки за еднополова любов, и които отстрелват неудобните, като мен с “новини” в жълтите си сайтове.

Майчето с присъщата си провинциална свръх амбициозност, без никакъв свян и достойнство на дама, продължава да ухажва и да се самопредлага на всеки, който може да й помогне да се докопа до управленчески пост. Сега пристана и на гелосаните от Харвард.

Всъщност край на инженеринговия проект “Прегърбени и отровени мутри” сложи този, който постави и неговото начало – Румен Радев.

Кандидатът за президент Радев, вижда в новите си любимци Петков и Василев тези, които по-вероятно ще реализират мечтата му за пълно подчиняване и овладяване на държавата, чрез превръщането на България в президентска република.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ