Борисов срина Асен Василев: Момче, за теб знам само, че си измамник! Нали аз съм те назначавал…

7 Dni Bulgaria29.10.2021
payimage-508043

Бойко Борисов не избяга днес на брифинга в офиса на ГЕРБ и от темата „Асен Василев“. Както е известно тръпката на СПецов покани екс-премиера на дебат за някакви изчезнали 8 милиарда лева.

„С мен дебат са искали всички. На мен знаеш ли как ми се играе една контрола с ПСЖ. Да се надбягвам с Мбапе. Ще ме надбяга, но фактът, че ще тичам до него, ме издига на друг пиедестал.

Влез в парламента, стани първа сила, ела да говорим. Покажи се кой си. А сега знам единствено от съдружника ти, че си мошеник. Защо да ходя да говоря с него. Два пъти  е назначаван за чиновник. Веднъж от мен, веднъж от Радев. Като видяха, че държавата потъва, отидоха да си правят партия.

Ето им го Делян Добрев, завършил Харвард, да дебатират с него, да говорят колко си искат.

Ама те даже не са политически лидери, друг им е началникът. Не ги било страх от мен! Чакайте, бе, като идвахте в кабинета ми, страхувахте ли се?

Виж, ако началникът на Асен Василев в партията – Румен Радев, ме покани на дебят, да говорим за нещата в държавата, веднага.

Момчета, вашата пиар компания преди работеше за мен. За Вежди Рашидов в Кърджали. И знам защо го правите, защото така са съветвали и мен – закачаш се с най-големия, за да те захапе той, да те видят“, сподели Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ