НЕЩАСТНИЦИ! Мария Игнатова лъже за коронавирус, вее си женения задник в Лугано

7 Dni Bulgaria31.10.2021
6
Маги Халваджиян демонстративно буташе Мария Игнатова в „Маскираният певец”, ядосват се зрители на шоуто на Нова тв.  И се радват, че най-накрая тя отпадна от шоуто снощи.

Известно е, че в „Маскираният певец” хонорарите се дават за участие в конкретен концерт в шоуто. В артистичните среди се говори, че още от старта на първия сезон парите, които се дават на вечер в предаването, не са променяни – по 1500 за всяко излизане пред публиката. Това означава, че колкото по-дълго остане в състезанието определен участник, толкова по-голяма сума ще прибере. Ето защо голямата цел е да се пее на финал. Само така може да се достигне максимумът от 10 500 лева, който може да бъде получен от маскираните певци, писа Уикенд.

Освен, че се съмняват в манипулация на зрителския вот в полза на Игнатова досега, хората се чудят на завръщането й в предаването, след като бе съобщено, че Заекът е под карантина и затова е пропуснал едно от планираните си излизания на сцената.

Това стана след сватбата на Мария Игнатова с Ивайло „Нойзи” Цветков. Говори се, че двойката е била на сватбено пътешествие, а историята с карантината е зле измислена лъжа. Самата младоженка потвърди слуха за медения си месец. Тя показа снимка от Лугано, Швейцария, където е заминала малко след сключването на брака си.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ