Бойко приключи Мая Кокошката и отсече: Който бие на 14-ти, поздравяваш го и го оставяш да работи!

Бойко Борисов

Хотелиерите имат ли право да взимат тестове за коронавирус, те медицински лица ли са? Училищата, тези контейнери как ще ги изхвърлят? Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща на ръководството на партията с КНСБ.

„Закриха НОЩ и тези въпроси никой не може да ги зададе. Как ще стане с тези деца?“, уточни той.

„За полицаите и пожарникарите няма да говоря, но първия ден с управление ще искат увеличение. В момента виждат инфлация. Бог високо, Радев далеко. Да мине 14-и, пък ще видим“, прогнозира Борисов.

Дано хората и политическите лидери започнат да мислят малко и след 14-ти. Поздравяваш победителите и ги оставяш да работят, това е почтеността. А това да си 5-6 да казваш какво и що не ми се вижда много почтено“, каза още Борисов, визирайки Мая Манолова, която от позицията си на последна партия все гледа да изкудкудяка като последна инстанция.

Много исках да видя другите как управляват, но в нито една сфера не видях промяна за добро. Аз ще се съобразя, заедно с цялата партия с вота на избирателите. Независимо от всичко.“, каза още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ