Кмет разкри: Копоите на Рашков намериха списъци за дърва отпреди 2 години! Пари няма, терор има

7 Dni Bulgaria06.11.2021
Бойко Рашков 5

Репресивните предизборни акции на Румен Радев и служебният му министър Бойко Рашков продължават в цялата страна. Копоят на Румен Радев вършее из цялата страна, тормозейки кметове, семействата им и обикновени хора.

Кметицата на село Малко Градище Мария Писарова в община Любимец, също стана жертва на развилнелия се следовател с танковата касета на Петър Младенов. Нещо повече – от МВР съобщиха, че в четвъртък тя е била арестувана, но се оказа, че това не е вярно и тя нито има обвинения, нито са й предявени някакви доказателства. Става дума на практика за абсолютен полицейски произвол.

Фалшивата новина беше опровергана и на брифинг в централата на ГЕРБ от областния координатор на партията в Хасковска област. „Нито е арестувана, нито знае за такова арестуване, всичките й роднини й звънят притеснени“, разкри Делян Добрев.

Той допълни, че е проверяван единствено е търговски обект на мъжа й, като са намерени списъци за дърва, но не у него, а в кметството, където е нормално да има такива, тъй като това е работата на кметицата.

„Това, което е писано, че ние сме задържани – не е имало такова нещо. Не са открити и списъци. Това е кметство, няма как да няма други списъци, било за дърва преди години, те са стари списъци и за социални грижи също имаме, но няма лични данни“, каза пред ПИК потърпевшата от тормоза Мария Писарова.

„Прочетох, че имало и намерени пари. Никакви пари няма, нищо такова не е открито, нищо няма. Абсолютно всичко е невярно“, опроверга фалшивите новини тя.

„Започнаха терор! Два дни обикалят от къща на къща, ходят по хората, явно целта е да си стреснат. Така не е било никога, аз не помня такова нещо. Натискат хората. Онзи ден беше по-мек тонът им, а вчера започнали и да ги сплашват! Не знам защо е този тормоз срещу хората, явно искат да изплашат хората, за да не отидат да гласуват!“, каза за ситуацията в Малко Градище шокираната от репресиите на Рашков и боса му Румен Радев кметица на селото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ