Пияният Рашков вместо да каже за машините, псува Бойко пред журналисти: Пропаднал крадец, ще му…

бойко рашков

По-рано днес от ГЕРБ разкриха, че се готви голяма изборна измама. 228 машини за изборите, извън поръчката между Централната избирателна комисия (ЦИК) и „Сиела Норма“, се намират в карго склад. 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който направи изявление пред склада и определи случилото се като „Костинбродски сценарий“. Обясни още, че ЦИК е изпратила запитване до ДАНС как машините са внесени.

Темата е изключително чувствителна – особено дни преди вота 2 в 1.

Но вместо служебният силов министър Бойко Рашков, който е назначен от кандидат-президента Румен Радев, да обяви кратко, ясно и разбрано какъв точно е случаят, то той теши за пореден път да използва нецензурен език. Както бе разкрит, в момента Рашков е в ловно стопанство във Велинград с терския олигарх Фуат Гювен, замесен с не един и два гешефна в България. Двамата си пият ракията и се крият от пристигналата журналистка Ива Николова.

Видимо ядосан и незнаещ какво друго да каже, сръбналият Рашков започна да сипе обиди и обвинения към Борисов и пак него изкара виновен.

„Няма да коментирам твърденията на един пропаднал политик, който е наблюдавал безучастно как се изнасят от „Автомагистрали“ десетки милиони на българските данъкоплатци в куфари и е автор на тези машинации, ай ще му…“, това заяви Рашков за Вulgaria ON AIR.

Така силовият министър на Радев за пореден път си позволи да обвинява недоказано Борисов. Припомняме, че в последните няколко дни твърденията на Рашков бяха напълно опровергани.

Така например от БНБ казаха дали лидерът на ГЕРБ е собственик на банка, а освен това известен лекар разкри, че не е бил домакин на „тайна“ среща – отново измислена от Рашков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ