Гръм! Служебният премиер призна: Бойко Рашков говори компроматно, влияе на изборите

Стефан Янев 1

„Българските граждани могат да бъдат спокойни, че правителството и ЦИК са предприели всички мерки за честен вот, който отразява реално гласовете. ЦИК и изпълнителната власт са направили организация всички машини с техните софтуер и флашки са достатъчно гарантирани. Електронните ключове са заредени контролирано на определен брой машини. Няма как други машини и флашки да се ползват на вота“, заяви служебният премиер Стефан Янев.

Той поиска партиите да са по-обрани в говоренето за машините и изборите. И през зъби призна, че Бойко Рашков влияе на изборния процес в България с непрекъснатото си пенсионерско говорене срещу ГЕРБ.

„Вътрешният министър Бойко Рашков е един от хората, които говори в публичното пространство. Неговото говорене може да е остро и прекалено, да се определи като компроматно, като влияние върху изборите. Но дали е така или не, нека преценяват хората. Целта е да се намали до минимум купеният вот“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ