Герой! Българин оцелял след ада в Генуа, паднал с камиона си! След това започнал да помага на спасителите…

Генуа

Български шофьор на ТИР е оцелял по чудо при срутването на моста в Генуа. Камионът му е паднал в отворилата се бездна след срутването на виадукта на магистрала А-10, но останал жив, твърди „Дженуа Тудей“.

Същото се е случило и с още един тираджия – хърватин. Веднага след инцидента двамата шофьори оставили превозните си средства и започнали да помагат на спасителите, допълва изданието, според което жертвите на срутването вече са най-малко 35, а освен това има и тежко ранени, предава още „Канал 3“.

Още един шофьор на ТИР е извадил късмет, като е заковал камиона си броени метри преди мястото, където се е срутил моста.

Днес голям мост, част от магистралата, която свързва Италия с Франция се срути в Генуа. Според местните медии, под отломките са затрупани около 35 автомобила, като все още има хора в тях, включително и малко момиче, което още не е извадено.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ