Смрад се носи от Радев! Около него луди лелки, ченгета и на мама кръволачето…

payimage-503821

Надушвате ли смрадта, която се носи от тъй наречения Инициативен комитет на Румен Радев? Отровна миризма на спарени зелени чорапи, милиционерски ботуши и жълти ризи.

Тази сутрин по БТВ излязъл идеологът на Радев от ИК Александър Маринов да го промотира и да дрънка за „мутри“.

Да, подобна перверзия е възможна само в безпаметна и инфантилна България. Агентът на Държавна сигурност „Майстора“, основател на бандитските групировки „Мултигруп“ и „ВИС-2“, шеф на БСП-София в гладната Виденова зима, в момента раздава акъл, менторства, обяснява кое е морално и кое не.Бащата на мутрите говори за мутри.

А водещите услужливо не му забождат най-очевидните въпроси: „Майсторе, а какво ще кажеш за Илия Павлов и Васил Илиев? Ще си спомниш ли за доносите, които си писал за бившите комунистически служби?“

Само Майстора да беше. 27 агенти на ДС се хилят нагло и безобразно от Инициативния комитет на Радев, като жива атестация за липсата на възмездие в годините на прехода. Същите тези сатрапи плюс следователя на Тодор Живков с 19 имота Бойко Рашков сега управляват държавата, контролират целия репресивен апарат, арестуват, без съд издават присъди, козирувайки на неосталиниста от „Дондуков“ 2.

Когато към ченгетата добавим и две дами с обсесивни характеропатии на върха, картинката придобива готически измерения. Като в роман на Брам Стокър.

Едната шефка на ИК, д-р Гълъбова, по съвместителство оглавява и психото в Курило. Отдавна съм я оприличил на сестра Рачид от „Полет над кукувиче гнездо“, но това вече изглежда като комплимент. По-скоро е надзирателка от Гестапо в Бухенвалд. Очакваш всеки момент да поведе евреите към газовите камери. Д-р Гълъбова е жив пример, че в психиатрията лекарят от субект често става обект, че ролите са заменяеми. Да не се чудим тогава защо според Европа българските лудници са по-скоро места за инквизиция, отколкото за терапия.

Другата шефка на ИК Анна Заркова пък е обладана от фиксацията да уреди синчето си Крум Зарков – Кръволока за председател на БСП.

Въпросният „Кръволок“ трябваше да изхвърчи от политиката още през 2017 г., когато се изгаври с паметта на жертвите от Народния съд в телевизионно предаване, приседнал нахилен до Корнелия Нинова. Тогава, въпреки обществения ропот, му се размина – благодарение на разположението на същата тази Нинова. Същата тази, която сега семейство Заркови интригантски се мъчи да детронира от „Позитано“ 20.

И това не е учудващо, защото все пак говорим за наследниците на червения болшевишки клан Кацамунски – офицери и следователи от Държавна сигурност.

От фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ