Това е машината, с която Румен Радев манипулира изборите! Може да бъде нагласена от 5 места!

7 Dni Bulgaria18.11.2021
86

Фотографът и продуцент Виктор Димчев извади шокираща снимка на гърба на една от хилядите машини за гласуване!

Димчев е категоричен, че машините предлагат ПЕТ ВЪЗМОЖНОСТИ да бъдат манипулирани така, че да вадят резултат по желание дори на обикновен монтажист!

ВИЖТЕ ПОСТА НА ДИМЧЕВ:

След три часа ще има президентски дебат, където русофил-изтребител ще се опитва да убеди демократ и професор, че нещо не е наред.

Не е наред, че ще гласуваме за пореден път тази година с „изборна машина“, направена във Венецуела с компоненти отпреди 5-10 години, отречена от световни експерти, запечатана от световни експерти, манипулируема от селски системен администратор през поне пет различни порта, които същата има.

Не е наред, че обработения като подходящ избор, уж „случаен“, ще е дело на експерти с военна подготовка, били доскоро на държавна работа.

Не е наред, че затова мълчат партийни лидери, премиери и президенти, бъдещи и минали депутати от различни партийно разцветки.

Не е добре, че това не е добре за България.

Да си знаете.

PS: Не ме питайте откъде имам това фото. На него се вижда ЕДНА от петте възможности машините да се настройват по желание на техния монтажист. За да сочат подходящия резултат.

Alea iacta est.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ