Нокаут в Дебата! Радев е жалък! Герджиков го накара да крещи в БНТ: Крим е руски, Крим е съветски!

7 Dni Bulgaria18.11.2021
99

Анастас Герджиков изнесе истинска лекция на недоучилия Румен Радев по политика и държавно лидерство!

Професорът би на нула пенсионирания шофьор на самолет в диспута в БНТ. Мнението е на повечето ексепрти, които реагираха в движение в социалните медии.

Очаква се победата на Герджиков тази вечер да положи началото на обръщане на резултатите от първи тур в президентските избори. Още повече, че в студиото Радев в повечето време говореше с цитати от Анастас Герджиков, на които само допреди 2 седмици се присмиваше.

Ректорът на СУ на няколко пъти закова Радев, който все си говореше за магистрали, изчегъртване, обществен ресурс и други неща от репертоара на Бойко Рашков. Затова и Герджиков нарече впиянчения предводител на МВР шеф на щаба на Румен Радев. Което пък накара президента на изпелтечи нещо, останало неразбрано.

Особено жалък Радев се оказа по любимата му тема „Крим“! След като Герджиков обяви полуострова за украински, пенсионираният летец започна да филисофства за европейски ценности. Тогава професорът поиска конкретен отговор, заради което бившят военен си изпуснса нервите: Какъв е, Руски е! Нали такова е знамето!

Отговорът е направо шокиращ, защото това означава, че ако утре Русия нахлуе в България и развее знамето си на „Александър Невски“, Радев ще признае София за съветска собственост.

Общо взето от всички теми по дебата Радев не се изложи единствено в този, в който се говореше за самолети…

В директните въпроси Радев запита за шкафчетата на Бойко Борисов и бе нокаутиран от Греджиков: Г-н Радев, аз шкафчета нямам. Но вие гафове имате! Вие в тази кампания трябваше да кажете какви са вашите успехи и какви са моите минуси. Вие само мълчахте и говерехте единствено за Бойко Борисов. Това ли мислите, че е работата на един президент, да се занимава от сутрин до вечер с Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ