На ви Радев! Гласувайте за него! От януари парното на едно домакинство скача на 500 лева!

86

Цъка една бомба, която ще избухне януари – цените на парното и топлата вода. Цените, определени от КЕВР,  са базирани на 48 лв. за мегаватчаса цена на газа, а сега тя е 93 лв. Ще има 70% ръст в цената на парното, ако нищо не се предпиреме. Предлагаме да се компенсират топлофикациите, иначе КЕВР трябва да компенсира цените със сметките за първото тримесечие на следващата година.

Това заяви по Нова Васил Велев от АИКБ.

ПРи този ръст на парното пък сметките, които днес са 200-300 лева ще скочат над 500 лева! Припомняме, че спонсори на кампанията на Румен Радев са подозирани, че са големите печеливши от кризата.

Велев смята, че цените на енергоресурсите налагат незабавни мерки.

„Днес цената на тока е 500 лв. на мегаватчас. Много предприятия са затворени. Ако преди е плащано 30 000 лв. на месец, сега са 100 000 лв. Огромните загуби за индустрията са огромни печалби в енергетиката. Тези пари се складират в АЕЦ „Козлодуй“ и другите производители на еленергия“, обяви той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ