Образцовата Джулиана Гани копае дъното: Илияне, ти си селска пръчка, новият ми ще ме шпори яко!

105

„Откакто съм се разделила с теб, либидото ми се вдигна двойно. Само с малки (б.а. – най-вероятно визира секс). С теб се чувствах все едно сме дърти съквартиранти. Сега е страшно!“ Това обявява в запис жена, чийто глас изключително прилича на Джулиана Гани. Разговорът бе разпространен от бившия на силиконката Илиян. В него се чуват, меко казано, шокиращи неща.

Бизнесменът признава, че се радва на бившата си половинка, но й отвръща, че не може да прави постоянно секс. А още повече пред малкия им син, който щял да се травмира, ако през ден вижда майка му да се натиска с друг мъж.

„Детето е малко, не разбира – отговаря му жената от записа, за която се твърди, че е Гани. – Мъжете, като ме видят, и се надървят! Новият ми няма да е различен всяка седмица. Ще е един и ще ме шпори яко!“, казва тя на Илиян.

Бизнесменът твърди, че е потресен от думите на Джулиана в последно време, които според него са лъжа. Кръшната мадама заяви преди дни, че Илиян не й дава детето. Това според него не отговаряло на истината.

„Лично аз й се обадих. Молих се да я взема, откъде и да е, за да се съберем тримата – аз, тя и Давид. За да може детето да ни види заедно. Тя ми се изсмя и отговори „Да бе, да, на твоя територия“, споделя Илиян. Той обясни, че Гани е идвала само веднъж в Монтана. По думи на Джулиана това се е случвало два пъти. „Дойде, нахлу във фитнеса, направи панаир и си тръгна. Не искаше да види детето, а да ми го отнеме“, споделя Илиян.

Селски пръчки

„Всички се чудят какво съм правила с такава селска пръчка като теб.“ Това са думи, за които се твърди, че са на Джулиана Гани към Илиян Найденов. Те се чуват в един от записите на бизнесмена.

Силиконката на няколко пъти заявява, Илиян я травмира с думи. „Не ме заслужаваш дори за половин час. Наслаждавай си се на селските пръчки от Монтана, ха-ха“, казва Гани по адрес на Найденов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ