Герджиков: Нагли са! Днес Йотова звъняла в ТВ да не ме пускат в ефир, за да може тя да се намести и да лъже“

payimage-503944

При закриването на кампанията си Анастас Герджиков коментира и дебата с Румен Радев.

Професорът разкри, че притеснени от обръщането на вота, тази сутрин от екипа на Радев блокирали негово гостуване в национална телевизия.

„Доколкото разбирам, тази сутрин представители на Инициативния комитет на г-н Радев са обиколили всички телевизии, за да обясняват как той е победил в този дебат. Стигна се дотам г-жа Йотова да ме изблъска брутално от една от телевизиите. Бях записан да участвам от 8 до 8,30 в сутрешния блок, а г-жа Йотова се е обадила предния ден и е поискала да бъде вместо мен там. По всички тези участия са обяснявали как аз не съм се представил добре и дори съм излъгал. Аз смятам, че се държах по един достоен начин“, разкре сензационно Анастас Герджиков.

„Противно на твърденията на представителите на Инициативния комитет на г-н Радев аз бях много мек. Единствената причина да не им хареса е, че казах истината съвършено откровено. Няма как г-н Радев да убеди всички, че е начело на протеста и промяната, защото в първите 3 години от неговия мандат той не правеше нищо срещу никого. Той започна да се кара с Бойко Борисов по време на своя мандат, не преди това, а в последната година и половина тази вражда е достигнала такива размери, че политическото се увлича след личното при Радев“, каза още Герджиков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ