Водещ от телевизията на БСП, часове преди деня за размисъл: Долу лъжльото Радев! В неделя с №15!

7 Dni Bulgaria19.11.2021
114

Водещият от телевизията на БСП СТоил Рошкев взриви за пореден път България, часове преди деня за размисъл!

Той обяви във Фейсбук, че професор Герджиков трябва да е изборът за президент за всеки мислещ социалист:

Много хорица, милите, коментират Герджиков, че бил мек.
Първо, Герджиков изобщо не е мек, а е много по-твърд воин от Радев. Даже на дебата малко се обърнаха нещата – излезе, че Радев е философ, а Герджиков – воин, както забеляза жена ми. А аз ѝ припомних, че животът е училище и обикновено всеки прави това, от което не разбира. За да го научи.
Та в случая Герджиков се оказа реално далеч по-качествен воин от лъжльото Радев. Пък и да лъжеш, значи да си страхливец, както знаем от класика Алфред Адлер – той, старият психолог, свързва истината със смелостта, а лъжата със страха. Колкото по-смело е детето, толкова по-малко ще лъже, осъзнал е Адлер. Явно Радев е бил страхливо дете. Докато Герджиков – напротив – е бил смело дете.
Второ, тази привидна мекушавост на Герджиков всъщност е чудесно качество за един държавен глава, който би трябвало да е обединител, а не първично заядливо и отмъстително перде и ренде като Радев.
Затова – в неделя – да натиснем на машината №15!
За да имаме президент обединител.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ