Виждате ли силиконката!? Рашков я направил шеф в полицията, защото е съпруга на бъдещ министър!?

7 Dni Bulgaria22.11.2021
радостин василев

Нина Петкова-Василева, съпруга на депутата от „Има такъв народ“ Радостин Василев, е назначена за полицейски началник в Трето РПУ в София, със заповед, разписана от служебния МВР шеф Бойко Рашков, съобщава ПИК.

Депутатска половинка била назначена тихомълком в средата на септември за заместник директор, макар да няма нито един трудов стаж в системата на МВР, допълва медията.

Нина Петкова – Василева е юрист по професия, завършила е право във Великотърновския университет, но не е специализирала в академията на МВР според подчинените й от Трето РПУ и няма необходимата квалификация, за да заема ръководния пост в полицията.

Тя е била поставена за заместник-началник лично от Рашков и то само дни, след като мъжът й Радостин Василев обвини Татяна Дончева, че му е предлагала подкуп от 500 хиляда лева, за да отцепи депутати от партията на Слави Трифонов“, разкрива пред ПИК източник от Трето РПУ.  

Според наша проверка обаче силиконката е назначена преди това, но наскоро е имала повишение! Явно красавицата изпрварва мъжа си, за когото също се очаква повишение – спортен министър от квотата на Слави в правителството на харвардските аферисти!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ