Камелия Тодорова призна за първи път: Аз съм осиновено дете! Криех го от…

7 Dni Bulgaria30.11.2021
камелия тодорова1

„В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща.

Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния й дъх бях с мама Стойка“.

Това споделя легендарната джаз прима Камелия Тодорова за новия си биографичен спектакъл „Моят глас“. В него тя не е само пее, но разкрива  живота си с най-големи подробности, за които дори до скоро й било трудно да говори.“ Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов –  бащата на дъщерите ми –  Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга“, казва Кеми.

В спектакъла си  джаз примата се връща не само в драматичните житейски мигове, но и към забавни моменти, които е имала на цената. От спектакъла й хората мога да разбера защо носът й е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си. След като нейният спектакъл „Моят глас“ се представи пред публика, до няколко месеца певицата планира да има и турне в страната, писа „България Днес“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ