Дъщерята на президента се впусна в нещо лудо! Изправи косите на баща си!

shterkata-na-rumen-radev-stava-vodolaz-1

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се оказа луда фенка на екстремните спортове, научи „Галерия“. За авантюристичните й наклонности никой не бе предполага, тъй като красавицата винаги го раздава скромно в социалните мрежи и е сред отличниците на випуска.

Оказва се обаче, че извън школото 11-класничката е истински пожар и редовно изправя косите на баща си.

Последното й екстремно преживяване бе съвсем наскоро. Двамата с най-добрия й приятел Иво Димитров бяха на планина, където си правиха опасни селфита на фона на красивите родопски върхове. Дарина и Иво умишлено търсели скалисти места, където да си правят модерните сред тийнейджърите екстремни снимки.

Планинарството обаче далеч не е единственото хоби на лудетината Дарина. Преди това тя бе на почивка в Гърция, където се отдаде на любимото си гмуркане.

Президентската щерка неотдавна е изкарала водолазен курс и си е закупила специална екипировка. В южната ни съседка заедно с приятели си наели малка яхта, с която търсели подходящи местенца за гмуркане.

Според нейни съученици, баща й никак не одобрявал влечението й по екстремните спортове. Налагало се Дарина сама да поема разходите по хобито си.

Така например, щерката на Румен Радев платила водолазния си костюм с джобните си за месеца.

„На външен вид прилича на баща си, но характера е наследила изцяло от майка си Гинка“, клатят глава близки до семейството. Първата съпруга на президента Гинка Кесякова също се увлича по планинарството. Тя е любител на екстремното колоездене, благодарение на което поддържа перфектна форма.

От Гинка Румен Радев има две деца – Дарина и Георги, а от втория си брак с Деси – доведен син.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ