Странно! Жената на Кирил Петков и уволнената му калинка от ДКК – заедно на гей-парад

7 Dni Bulgaria02.12.2021
42

Все по-очевидна става връзката между бъдещия премиер на България Кирил Петков и освободената от Държавната консолидационна компания Ваня Караганева, за която има данни, че е ощетила страната с близо 100 млн. лв.

В социалните мрежи обикалят снимки, които разкриват, че протежето на Петков е първа приятелка със съпругата му – Линда МаКензи Петкова.

Двете често са забелязвани в общи шумни компании и пиянски запои, като от кадрите е видно изключително близкото им приятелство. На една от снимките, заснета от друга жена, Караганева и Линда Петкова са се прегърнали по време на купон и се смеят видимо под въздействието на алкохол.

Освен това Караганева и Линда Петкова са големи радетелки на еднополовите бракове и еднополовата любов, като заедно участват в ежегодния гей парад в София.

Близкото приятелство на Караганева със семейство Петкови е още едно доказателство за шуробаджанащината, която се шири в министерството на икономиката по време на служебното правителство, на което начело първо беше Кирил Петков, а сега е съветничката му Даниела Везиева.

Най-големият проблем пред протежето на Петков – Ваня Караганева, обаче са огромните скандали, в които се забърка с действията си в Държавната консолидационна компания. Както ПИК съобщи тя беше освободена от Съвета на директорите, тъй като е извършила редица противозаконни действия и безотговорни бездействия, които нанасят сериозни финансови щети на ДКК, съответно на държавата и уронват престижа на Министерство на икономиката в качеството му на едноличен собственик на капитала на ДКК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ