Премиерът вгорчи отпуската на двама министри, юрна ги да търсят решение за…

Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министрите Николай Нанков и Ивайло Московски да предложат решение, което да дава възможност ремонтите на мостовете по пътната и транспортна инфраструктура да се реализират едновременно.

„Знаете, откакто са построени в България мостовете не бяха ремонтирани по магистралите, имаме по над 120 метра високи мостове и в момента продължаваме да ги укрепваме и да им правим основни ремонти, по „Тракия“ и по „Витиня“ те са по план. Искам решение и не един по един да ги правим, а едновременно да влезем и да ги правим всички мостове“, отбелязва премиерът на днешното правителствено заседание.

По-късно в Провадия Борисов заяви, че у нас има мостове, които не са ремонтирани с десетилетия. След последиците в Италия и Германия, не бива да се чака, категоричен бе министър-председателят. Той увери, че ще бъде намерено финансиране. 

Спешно ще бъдат ремонтирани 17 съоръжения, които са в лошо състояние, добави регионалният министър Николай Нанков.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ