Ето я причината министър Минеков да е злобно заядливо старче – синът му е некадърен актьор

7 Dni Bulgaria08.12.2021
79

Велян Минеков! Така се казва причината Велислав минеков да е комплексиран баща и министър!

Младежът е дете на Минеков от брака му с актрисата Ани Вълчанова, дъщеря на покойния режисьор Рангел Вълчанов.

Велян се е опитал да тръгне по стъпките на дядо си и е кандидатствал режисура за драматичен театър в НАТФИЗ през 2018 г. Имал уверението на баща си, че ще му даде рамо. Успява да премине през първия и втория изпитен кръг, но на третия комисията му е поставила оценка слаб 2, вижда се от списъците, публикувани на сайта на Театралната академия.

Името му не присъства във финалното класиране, където са били допуснати едва четирима души.

Разочарован от липсата на талант и ядосан на малката подкрупа от баща си, Велян се насочил към частна школа в чешкия град Писек. Там едва ли ще му налеят талант, но поне Минеков-младши ще се сдобие с тапия за актьорче. Трябва само баща му да продължи да плаща по 20 бона на година за такса и издръжка.

Сумата едва ли представлява проблем за семейството на Велислав Минеков, син на любимия скулптор на Тодор Живков – Величко Минеков, който и до днес се радва на благините, завещани от баща му. Нещо повече, самият злобен министър на културата се шири в държавно ателие, подарено му от Тато, за което през годините не е платил и стотинка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ