Дупе да ви е яко, българи! Леля Корнела се закани: Ще ви управляваме повече от 4 години

payimage-514264

Водени от разбирането, че в момента България е изправена поне пред 3 кризи, че имате нужда от подкрепата от държавата за стабилност за вашите семейства, БСП се включи в разговорите за коалиция за истинска промяна. Ние разбираме участието си в това правителство като условие за социална политика. Това заяви лидерът на социалистите в оставка Корнелия Нинова от парламентарната трибуна..

Тя поздрави персонално Петков и Василев за усилията, които са положили в последните месеци.

Благодаря на другите коалиционни партньори, че се вслушаха в нас, не само защото имаме повече опит, а защото приеха необходимостите на деня“, каза Нинова.

Тя подробно се спря на различните социални придобивки, заложени в програмата за управление на четворната коалиция и изтъкна, че те, както и икономическите реформи са предпоставка за управление цял мандат и дори повече от 4 години.

Всъщност истината за уволнената като заместник-министър за корупция от собствения й партиен шеф Сергей Станишев – Корнелия Нинова, е малко по-друга. Тя се хвана за Кокорковците като удавник за сламка, защото, ако не е министър, ще бъде изритана от собствената й партия, където вече никой не я понася, заради поредицата провали!

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ