Партийната пръдла на Бойкикиев, дето стана министър с особена наглост: Гешев, инатът ти ми пречи!

7 Dni Bulgaria14.12.2021
надежда йорданова

В първото си изявление след като пое поста министър на правосъдието Надежда Йорданова призова главния прокурор Иван Гешев да подаде оставка.

Още две възможности, освен оставката, предложи Йорданова на обвинител номер едно – да понесе отговорността си или да бъдат приложени спрямо него другите механизми на закона. След това се обърна към него с думите:

„Гешев, твоят инат всеки ден струва пари и съответно достойнство на нашия народ. Твоят инат пречи на Плана за възстановяване и устойчивост да бъде придвижен още по-бързо“.

Подобна безпрецедентна министерска наглост досега не е виждана! Вчерашна партийна пръдла да иска оставката на главен прокурор!?

И то от Йорданова, дето е известна единствено с това, че споделяше интимните пътувания на нейния шеф Христо Иванов. Първите ходове на вехтата красавица подсказват, че тя е инсталирана от Бойкикиев за министър вместо него, хем да прокарва политиките му, хем да опере пешкира, когато сгафи.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ