Румен Овчаров изригна в БНТ: Каква България сме сега? Нова власт не чува нищо, слугува на богаташи

7 Dni Bulgaria19.12.2021
румен овчаров
Има притеснителни неща около мараториума – показа, че новите управляващи са подвластни на вземане на решения, които са напълно експертно неоправдани и чисто популистки.
Това заяви бившият енергиен министър пред Румен Овчаров пред БНТ.
Не чуват експертите и правят нещо, за което си мислят, че е добре и се оказаха подвластни на корпоративни финансови интереси, нападна Овчаров новите управляващи, обвинявайки ги, че слугуват на определени богаташи.
Според него един лидер идва в една партия на власт с идеята да повиши доверието в партията, обществото и да спечели изборите. Когато това не се получава, един лидер е изчерпал възможностите си и трябва да бъде направена промяна. Няма вечни лидери в демократичните държави, категоричен бе Овчаров.
Той подчерта, че не е колко социалистическа БСП, а кой колко разбира под думата социалистическо. Дали е българска – то кое е българското в момента, при положение, че не сме тази България отпреди 40 години или отпреди 140 години. Каква България сме сега? запита Овчаров.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ