Нова голяма измама от Кирил Петков: Взел за себе си БАХБ, която надзирава… неговия бизнес с хранителни добавки

7 Dni Bulgaria19.12.2021
payimage-514218

Обществото, медиите и политиците са дали толеранс на Кирил Петков и правителството. От политиките, които провежда не става ясно какво иска да прави. Но още на третия ден се развенчаха много митове, които Георги Харизанов изобличи пред БНТ.

Какво пречи тогава на третия ден да се пита защо премиерът Петков взима на свое лично разпореждане Агенцията по безопасност на храните (БАБХ), при все че се занимава с хранителни добавки. Крайно време е рекламните изречения да бъдат заместени с дела, посочи анализаторът, напомняйки къде е развил своя бизнес нюх Кирил Петков преди да влезе в политиката.

Темата за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – това не е тема табу, няма такава. Тя органично не съществува. Борисов няма да свикне да губи. Но това зависи от делата, а не от личното им виждане за победа и загуба.

Битката сега е между ляво-либерално и дясно-консервативно. Ще видим накъде ще завие обществото – това е въпрос, който е рано да си задаваме.

Интересно ми е като се говори за реформа в съдебната система, с фиксирането в една персонална промяна, как точно ще се случи промяната, посочи Харизанов.

С лека ирония той сподели, че ще наблюдава с огромен интерес как ще се прави военен мост до Русе, който ще се използва и с други цели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ