Бивш евродепутат за Киро и Асен: Боклуци, ще ви изпъдим с камъни! Долу ръцете от децата ми

7 Dni Bulgaria22.12.2021
payimage-512808

Петте ми деца от бебе до 15 годишен минаха ковид от леко по-леко и имат антитела, някои от тях и без да разберат. Що за родител трябва да си, за да водиш за ваксинация с експериментален разтвор здравите си деца?  На практика – като на заколение. На нас като родители никога не би ни минало през акъла такава престъпна идея.

И защо трябва съгласие само от единия родител, а не от двамата? Идиоти винаги има навсякъде, каква е гаранцията, че единият родител не е полуфабрикат или либераст с промит гладък мозък от глобалистите, а другият да е просто нормален и мислещ човек. Това е експеримент с живи хора и деца, който НЕ Е включен в задължителния имунизационен календар на Република България! Трябва да има задължително съгласие от двамата родители.

Глобалисткият ляво-либерален проект на Америка и тукашните им политически бройлери като кирчо и асенчо ще свърши зле и то много бързо. Гладът е по-силен и от тока, а токът вече е непосилно скъп. Инфлацията стопи доходите ни. Но ваксинацията и сертификацията отнеха свободата и достойнството ни, сега ни отнемат и децата. Добре, че тези боклуци са тук за малко и скоро ще ги изпъдим с камъни. А те са най-важното за нас. Долу мръсните ви престъпни ръце от децата на България!

Николай Бареков, бивш евродепутат



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ