Изловиха Корнелия Нинова с кой мъж е била на нова година, двамата са стара (контра)банда

7 Dni Bulgaria03.01.2022

Председателката на БСП Корнелия Нинова почти успя да заблуди медиите и последователите си в социалните мрежи, че е отправила новогодишното си послание от уюта на дома. Във видеото от новогодишната вечер тя е на маса в битова обстановка, а зад нея се вижда камина. Наблюдателни читатели обаче разпознаха интериора.

Оказва се, че Корнелия Нинова е избрала за новогодишното си парти бутиков хотел Анна Кристина във Видин. Бърза проверка показва, че тя е била в компанията на собственика на хотелското бижу Емил Маринов, с който са близки от времето, когато Нинова беше шеф на Булгартабак, а днешният хотелиер единствен дистрибутор на цигарите в региона, разкрива „Трибюн“.

Нинова обича да демонстрира уж традиционен за повечето българи бит и скромност, но всъщност обича лукса, както и удобствата. Още когато стана председател на БСП заяви, че ще свали членовете на бюрото от служебните коло. До ден днешен това обаче не само не се случи, а и самата Нинова бръмчи със служебен автомобил, чийто разноски поемат социалистите.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ