Румен Радев ще полудее: Нинова назначи най-червения му критикар за шеф на кабинета си

7 Dni Bulgaria03.01.2022
Корнелия Нинова, Румен Радев 2

Политологът Калоян Методиев стана началник кабинета на икономическия министър Корнелия Нинова, съобщи Епицентър.бг.

Той е доктор по политология, специалист по Балканите, автор на стотици статии и интервюта на политическа и социална тематика.

Методиев е специалист по масовите комуникации, познава в дълбочина обществените процеси. Той е последовател на консерватизма в политиката и в многобройните си интервюта е подчертавал, че „Нинова е ярък изразител на националния интерес, на една социално-консервативна политика, която се изповядва и от мнозинството в българското общество“. Според него, лидерът на БСП Корнелия Нинова е успяла да удържи твърда позиция по отношение на социалния вектор в правителството като по този начин е постигнала идейна победа.

Това е официалната част от визитката му.

Тази, обаче, която е по-интересна е, че той се превръна в един от топ-критикарите на президента Румен Радев. Неищо, че допреди година и половина бе шеф на кабинута му. След катко напусна „президентството“ обаче, Методиев държи Румен Радев под непрекъснат обстрел, като дори се надяваше той да не стигне до втори мандат „за доброто на България“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ