Румен Радев удари дъното! Назначи за духовен съветник болен комунист, учил атеизъм в ЦК на КПСС

86

Радев назначи за свой секретар болен комунист и възпитаник на Академията за обществени науки при ЦК на КПСС, разкриват от zonanews.bg, относно указът на Румен Радев, и назначението на Пламен Славов за секретар по духовност и култура. 

Ето още от любопитните подробности:

Завършил е история във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, през 1991 г. придобива степен доктор в Института по религиоведение и атеизъм на Академията за обществени науки при ЦК на КПСС.

Темата на дисертацията му е „Особенности религиозности семьи болгар-мусульман: сущность, состояние и процессы : (на материалах Среднеродопского региона)“.

От май до декември 2021 г. Пламен Славов е заемал поста заместник-министър на културата в двете служебни правителства.
Пламен Славов е бил народен представител от „Коалиция за България“ в 38-то, 40-то и 42-то Народно събрание.

Представител е на най-близкия приятелски кръг на изключения от БСП бивш семеен приятел на Корнелия Нинова – Георги Гергов.  Очевидно това е ответен удар на назначението на Калоян Методиев за шеф на кабинета на Нинова. Методиев бе такъв при Румен Радев, но напусна, след което го подлага на ожесточена критика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ