Я, Слави Трифонов е жив! Вече харесва нова партия, похвали лидерът й Петър Колев

Слави Трифонов

Слави Трифонов направи днес поощряващо изказване в социалните мрежи за лидера на партията „Граждански демократичен съюз“ в Северна Македония Петър Колев. Според лидера на „Има такъв народ“ е най-добре да чуем какво казват българите, живеещи в югозападната ни съседка.

Ето го целият пост на Трифонов във фейсбук:

„На фона на цялата говорилня за Северна Македония, в която се изказват всякакви политици, политолози, журналисти от България и Северна Македония, не е лошо, всъщност – най-добре е да чуем какво казват българите, живеещи на територията на Северна Македония.

Изгледайте това видео докрай. Чуйте думите на един човек, който казва нещата такива, каквито са. Той е българин, живее в Щип, женен е за българка от Добрич, има син и дъщеря – българчета. И като всеки българин в Северна Македония е поставен пред избор – дали да каже на децата си, че са българчета и те да живеят трудно и неприятно в Северна Македония, или да не им казва нищо, за да им осигури по-лесен живот.

Този човек се казва Петър Колев и е лидер на българска партия в Северна Македония. Уважение, господин Колев! Само уважение към Вас!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ