И днес не пропусна да покаже, че е идиот! Кирил Петков: Цар Борис искаше да изпрати евреите ни в лагери

кирил петков

Кирил Петков продължава с ежедневното представяне на доказателства, че е политически идиот.

На днешния Международен ден в памет на жертвите на Холокоста, канадският аферист продължи да работи за американските си господари и мисията им в Северна Македония. В кратката си глупотевина по темата, Петков акцентира на факта, че България става част от Тристранния пакт на Хитлер и започва антиеврейска политика! Странно как този идиот си мисли, че при такава антиеврейска политика, Цар Борис е успял за ужас на Хитлер да спаси всички евреи в България!?

Вижте какво пише враг №1 на Коституцията Кирил Петков:

„В този период страната ни успява да спаси близо 50 хил. български евреи. След присъединяването на България към Тристранния пакт през 1941 г. правителството е принудено да следва антиеврейска политика, но острата реакция на обществеността, на църквата, на политици и интелектуалци спира плановете за депортиране на евреите към нацистките концлагери. На днешния ден се молим с надеждата, че събитията отпреди осем десетилетия няма да се повторят. Но историята трябва да се помни, за да не се повтарят грешките. На този ден гледаме и напред. Защото след войната Европа беше съградена върху обещанието за мир“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ