Най-накрая един истински мъж в кабината! Хванаха министър на Кирил Петков с любовница (Снимка)

7 Dni Bulgaria28.01.2022
георги гьоков

Снимка, изпратена до редакцията на Lupa.bg, уличи социалния министър Георги Гьоков в двойствен личен живот.

Социалистът, който кацна в проветривото ведомство в рамките на новата коалиция, и се бори за огромен пакет облекчения за домакинствата и ръст на държавната издръжка в новия бюджет, се грижи за две дами едновременно, твърдят запознати.

Въпреки че от десетилетия е женен, Гьоков си имал почти официална любовница, с която не се свени дори да се снима на публични места, шушукат в партията. Това е хубавата, несемейна, както самата признава, общинарка от БСП в Стара Загора Галина Господинова. Местната депутатка, обясняват запознати с афертата червени, жужала около Гьоков, откакто той самият бе общинар в Стара Загора.

И въпреки че на куп снимки са рамо до рамо, Гьоков и любовница му доскоро не са си позволявали да афишират отношенията си. На фотоса, пратен ни от възмутен другар, обаче ясно се вижда как двамата са се хванали за ръце, дори не под масата.

14 години по-младата от министъра Галя няколко пъти попада под карантина заради любимия си в последните 2 години, след като той се оказва контактен на лидерката на БСП и вече вицепремиер Корнелия Нинова.

А на публични събития двамата винаги се появяват заедно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ