Бойко Борисов изригна и в събота: Властта се дава от Бога! Ще се борим докрай

7 Dni Bulgaria29.01.2022
45

„В момент, когато цял свят затвори храмовете по време на пандемията, ние, упоповавайки на вярата, не го направихме. Без Бога нищо не става“, каза в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се включи с видео във фейсбука си.

Той обеща, че партията му ще се бори цената на тока да не пречи на нормалното функциониране на черквите.

„За Рилския манастир, като игуменът видях как се вайка за 28 хил. лв. ток. А колко много направихме. Ние предложихме на храмовете затова да им фиксираме цената на тока. Отхвърли се предложението в комисия, в понеделник пак ще го внесем.

Вярно е, че е много важно да работим със Северна Македония. Но основната ни цел сега е да работим, защото буквално на всеки българин му вадят от джоба. Всичко върви нагоре.

Само за няколко месеца токът отиде в пъти-пъти-пъти повече, отколкото беше при нас. Ще продължаваме да се борим за вас. Това, което успяхме да направим, пак не е малко. Ще се борим докрай да регулираме цената на тока“, обясни Борисов.

„Властта се дава от Бога. Контролът по строителнството винаги сме го възлагали на владиците. Когато дойде ден да зависи от нас, ще го мислим. Когато отидохме на Шипка и владиката дойде, той паметникът щеше да падне. И него го ремонтирахме“, каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ