Подмолен: Министър Руди Гела записал тайно Илиана Раева, върти я из цялото ведомство

7 Dni Bulgaria30.01.2022
радостин василев

Нищо общо с джентълменството няма новият спортен министър Радостин Василев.

Руди Гела, както е известен плевенчанинът, е пренесъл във ведомството милиционерския си номер да записва тайно всички свои срещи.

Препомняме, че след една такава Василев намекна, че Татяна Дончева му предлагала подкуп, а по-късно се отказа от твърденията си, като видя, че нещата отиват към съд. Там сега адвокатката на Гриша Ганчев трича Тошко Йорданов вместо Руди.

Първата „щракната на портрет“ е Илиана Раева, разказват в министерството. Гела записал цялата им „помирителна“ среща в неговото ведомство, а след това се хвалел на най-близките си сдътрудници, че с тоя запис държи съпругата на Наско Сираков в ръцете си.

Явно подслушванията са голямата страст на Радостин Василев. Още навремето, когато Сотир Цацаров беше главен прокурор, Руди Гела го даваше негов симпатизант с надеждата да се докопа до работа точно в службите за подслушване.

В повечето федерации вече пък били предупредени да имат едно на ум какво говорят при срещи с Радостин Василев, защото може да бъдат записани и след това изнудвани.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ