Депутат от ГЕРБ със силни послания към Промяната. Дано го чуят

Младен-Шишков

До Промяната!

Уважаема Промяна!
Бих искал да Ви кажа няколко неща, които си бях подготвил да представя днес от трибуната, но вие така и не ми предоставихте тази възможност, защото не допуснахте точката за компенсациите да се гледа в зала. Страх ли е, незнание ли е, безотговорност ли е – не знам. Вие знаете най-добре защо не искате да отговорите на българските граждани, които очакваха това решение.

Уважаема Промяна!
Вие сте тези, които държите в ръцете си бутона за осветлението на българските общини! От Вашите действия, от Вашето гласуване или не, зависи дали българските градове и села ще бъдат светли и уютни или ще продължат да тънат в мрак. От Вас зависи дали българските граждани ще ходят и ще се прибират от работа в непрогледна тъмнина!

Вие сте тези, които държите в ръцете си оцеляването на болниците, църквите, храмовете, детските градини, училищата, читалищата, социалните домове, университетите. Всички институции, които извършват социални дейности, а не генерират печалба, която да покрие свръхразходите им!

Уважаема Промяна!
Ще Ви издам една тайна. В общините също гласуват за Вас! В общините не живеят само членове на ГЕРБ! Там живеят всички български граждани! Граждани, които гласуваха за светло бъдеще, но получиха тъмно и студено настояще! На тях обяснете, че това е ПР и популизъм. Те продължават да чакат решения! Не ни го обяснявайте на нас – ние ви знаем!

Това имах намерение да Ви кажа днес от трибуната. Но така и не ми дадохте тази възможност. Можете и да заглушите гласа на опозицията, но гласа на народа няма да можете! И скоро ще го разберете!

от фейсбук профила на Младен Шишков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ