Бонев и авер от „Спаси София: Фандъкова, вдигай таксата за „Синя зона“! Софиянци да си плащат, като искат да са тук

борис бонев

Представители на движението „Спаси София“ са поискали почти двойно увеличение на платените зони за паркиране в столицата. Това е станало на извънредно заседание на Транспортна комисия към СОС.

Андрей Зографски и Борис Бонев са поискали живеещите в центъра на столицата да плащат с 50 лева повече за паркиране. „Синя зона“ пък да се вдигне от 2 на 3 лева, а „Зелена зона“ от 1 на 1.50 лева.

От „Спаси София“ са заявили по време на заседанието, че София нямала никакво право да очаква каквато и да е държавна помощ по време на кризата. Затова трябва да се изтръскат джобовете на живеещите в столицата.

Припомняме, че заради високите сметки за ток метрото беше заплашено да спре, тъй като фактурата им за последния месец беше близо 3 млн. лв. Кметът на София Йорданка Фандъкова също алармира, че, ако високите сметки за електроенергия продължават, има вероятност да се спрат някои проекти, за да се покрият сметките.

Андрей Зографски и Борис Бонев пък са известни с това, че живеят в един апартамент на… приятелски начала! Дава ли им право обаче това да тероризират София, никой не знае.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ