Как БСП си напазарува хермафродита „Продължаваме Промяната“

7 Dni Bulgaria09.02.2022
диана дамянова, николай събев

Едни Бесни Страшни Пенсии командват в държавата от името на Кирил Петков. И то само защото си напазаруваха официално влияние в партията на Киро.

Всъщност този хермафродит „Продължаваме промяната“ никой не знае какво е. Не е нещо като партия, защото нито има структури, нито членове, нито партиен живот. По-скоро е някаква политическа борса, от която всеки си купува влияние. Според инвестициите.

Бай ви Ник Събев наля около 300 000 лева спонсорство. И си заеба бизнес за 300 милиона, за да работи в ползу роду. Но пък получи цялото БДЖ да си го ползва неговия род!

Благодарение на Събев от догодина ще ходим с билет за Силистра чак до Синсинати, ще имаме летящи таксита и всяка есен по един нов мост над Дунав. А, да, а в БДЖ-то вино на корем ще се лей…

Човек, който си изоставя огромния бизнес, за да ни презентира щуротии или е идиот, или е нацопал в някаква схема. Въпреки голите си снимки, бай ви Ник Събев няма вид на идиот. Схема някаква тече тогава, очевидно и добре платена…

Например, когато се обаждаш вече да си поръчаш нещо, задължително ти го пращат по „Еконт“, който няма ама нищо общо със Събев.

В кръжока на Бесните Страни Пенсии е и Диана Дамянова. Вехтата сътрапезничката на Валентин Златев, която между две ракии се правеше и на пиар на петролния олигарх, обеща, че ще работи в предизборната кампания про боно за харвардските аферисти. Нещо повече, оказа се, че ги спонсорирала със 100 000 лева. Ако им беше изтъкала и едно знаме, ей ви я новата Диана Княгиня.

Ама тя пак стана княгиня, откакто Кирил Петков и Асена Василева са на власт. В княжеството й са попаднали пиарите на всички министерства. Дори да искаш да пръднеш, трябва да чакаш разрешение от Дамянова за височината на децибела!

Това е ресурс, от който си избиваш всичкото про боно през годините! Че и остава за черен етикет… Даже и да пишеш неграмотни текстове във Фейсбук, след като злоупотребиш с него.

За изборите напролет може и вие да се включите в политическата борса на Кирил Петков. 100-200-300 хиляди, кой с каквото разполага. Веднага ви отчупват нещо тези момчета от Харвард.

Като на Бесните Страшни Пенсии.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ