Изненадаха ни: Не БСП, а Промяната поиска забрана на Луковмарш

Hristo-lukov

С декларация срещу провеждането на Луков марш излезе парламентарната група на „Продължаваме промяната“. Изненадващо това стори депутатката Татяна Султанова от групата на Андрей Гюров, а не неин колега от ПГ на БСП. Вчера общинарите на левицата предложиха забрана за шествието в столицата, но мнозинството в СОС не прие предложението им.

„Демократичното настояще и бъдеще на България изключва подобни прояви на расизъм“, заяви депутатката от ПП. И от името на колегите си се обяви срещу всякакви подобни неонацистки и профашистки мероприятия.

„Обсъждаме всеки опит за провеждане на събития, които застрашават социалния мир и достойнството на гражданите“, заяви тя. И допълни, че 15 години от членството на България в ЕС страната ни още не се е справила с призраците от миналото.

Султанова е експерт по екология и бе водач на листата на ПП в Сливен. Подобно на лидерите на „Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев, и тя притежава американска диплома за висше образование.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ