Скандал! Бременната Лора Крумова зарязана от мъжа си: Водещата се прибира сама инцидентно към София!

Лора Крумова

Лора Крумова си е тръгнала инцидентно от къмпинг „Градина“, където замина да бременее още в началото на летния сезон.

Изненадващото е, че съпругът й Сотир, с когото са в трепетно очакване на второто си дете, не пожелал да я последва, писа „Ретро“.

През последните няколко седмици тв водещата изпитвала силен дискомфорт и преценила, че ще е по-добре за нея и бебето й да се прибере в София, за да може лекарите да я наблюдават и да й бъде по-спокойно. Когато съобщила решението си на мъжа си, той заявил категорично, че остава на морето, защото не можел току-така да зареже бизнеса си в разгара на сезона.

Сотир от дълги години е собственик на училище за сърфисти и лично преподава на желаещите да усвоят тънкостите във водния спорт.

Въпреки че семейството им не изпитвало финансови затруднения, любимият на Лора предпочел да вади пари пред това да ходи на прегледи с нея и да й помага да пазаруват. Бременната Лора за пореден път направила компромис, макар че решението му внесло известна доза напрежение във връзката им.

Поне големият син Явор останал с татко си на морето, но и той най-вероятно ще се прибере преждевременно в столицата, след като свърши почивката от детската градина. От голяма помощ била майката на Лора, която я придружавала навсякъде и я отменяла в домакинските задачи.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ