Повдигнаха обвинение на мъж, измамил 36 човека от цялата страна

арест

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем мъж на 37 години, за това, че е заблудил 36 лица от цялата страна, като ги е уверил, че ще им осигури надомна работа

По делото е установено, че обвиняемият В.С. пускал обяви в интернет за надомна работа – изработване на детски играчки, съобщиха от държавното обвинение. Той искал от пожелалите да започнат работа при него да му изпратят сумата от 42 лева, равняваща се на стойността на консумативите, които щял да изпрати. Пострадалите не ги получили, но преди това били изпратили по посочена банкова сметка исканата сума.

Мъжът е осъждан многократно за измами. Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Днес Районна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Подробности за случая бяха изнесени на брифинг на Районна прокуратура-Пловдив. В него участваха Атанас Илиев, заместник-районен прокурор, и Димитър Костов, наблюдаващ прокурор, пише Труд



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ