Защо хетеросексуален мъж – ерген, с добър доход, ще изпраща жена в Испания

борислава йовчева

Ще попитам само един въпрос.

Защо хетеросексуален мъж – ерген, с добър доход, ще изпраща жена в Испания, дори да й е направил дете, и да заема публична позиция? Защо? Това да не е американски конгресмен – републиканец, с тридесет годишен брак, хванат в тоалетната на летище с мъж или дж516нд6ър?

Дори няма да си правя труда да питам, след като изпращат – не знаем, кой и какво е изпратил, приемаме, че е така; испанците доклада – нормално , да изпратят освен всичко, по което са работили техните служби, да фигурира и самият сигнал, кое е изненадващото?

Освен, че се внушава – разбира се, от правилните медии – че в този доклад се казва – има извършено престъпление, има и доказана връзка на Борисов с него- косвена, ама доказана. Защо се разиграва тази идиотска сценка – ясно защо. Толкова си могат.

Мога да се вържа на бас, без дори да съм видял съдържанието на доклада (или поне от това, което съм видял. „Може би“, „Има слухове, че“ ,“много е вероятно да“), че това е глупост.

Отиде до неделя пак с тази къща, и пак Рашков и Петков ни работят по същия начин.

Ще повторя, директно. Защо му е на Борисов да изпраща жена където и да е? Защо?

Ето и нещо да си разсъждавате на обяд. Ако има данни Борисов да има участие в пране на пари – дали в нашето разузнаване, дали в чуждестранно, щеше ли да е необходим Кирил Петков и бандата арогантни нагляри?

П.п. Замина още една седмица в глупости. Още една седмица

от фейсбук профила на Атанас Лазаров



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ