Бойко Борисов от с. Ясенец: Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир да правиш не е

бойко борисов

„Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир да правиш не е“.  Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред жителите на с. Ясенец, област Разград. „Сега имате и пътища, и осветление, и детски площадки. Идвахме да видим с джипката и толкова ги дразнеше тази джипка, че сега не слизат от нея. Досега беше лошо, а сега 1 година се возят на нея. Ще я счупят и нея“.

„На хората може да им кажете и да знаят, да изберат сега кмет, ще направим всичко възможно по инвестиционната програма за региона. Защото в целия Делиорман се направиха много неща – пътища, стадиони, работи“, призова Борисов.

„Аз мога да се обзаложа, че те няма да направят нито една велоалея няма да направят, една къщичка за птички няма да направят Оставяме ги, нека да си говорят. От вас искам да бъдете максимално толерантни, коректни към другите политически партии, така че си мерете приказките. Хората ще изберат това, което ще продължава да ги движи напред в региона, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Нека мюсюлманите да знаят кой им спира парите, ние строихме и църкви, манастири, католически храмове, джамии. Това, което е направено е и за хората, които са привърженици и на ДПС, и на „Да, България“, и на БСП – всичко е за хората. Трябва воля да се спира контрабандата, да се събират пари в бюджета и да се строи – това се иска от нас, това сме го правили. Сега да видим какво правят другите, как компенсират общините. Нашите пари от джипката – ето ги по улицата, те се виждат“, в заключение каза Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ