Психопат яде котки и плаши деца в Пловдив, властите нехаят

Психопат яде котки в Пловдив

Психичноболен мъж притеснява жителите на район „Тракия“ от няколко седмици. Мъжът обикаля района, лови бездомни котки и кучета, като според пловдивчаните след това ги яде. Хората са пуснали сигнали към полицията и Психодиспансера, но все още той е на свобода, пише TrafficNews.

Други пловдивчани писаха в социалните мрежи, че от около седмица същият този мъж обикаля района на блокове 15 и 16 в район „Тракия“ – около парковете зад ДГ „Кремена“ и СУ „Черноризец Храбър“.

„Мъжът е висок, леко прегърбен, облечен с черни дрехи(черно яке, панталон и бяла фланела, с къдрава черна коса). Той върви и се спуска към деца, като си сваля гащите и се пипа пред тях. Изобщо като върви са смъкнати доста, но мине ли покрай деца – навира се в удобен момент -да си играят сами без възрастни наблизо и сваля гащите пред тях! Преди седмица го направи и пред деца до 15ти блок, подгонихме го, но не успяхме да го хванем!“, пише пловдивчанинът.

В коментарите пише, че мъжът е бил убил майка си преди години, като след няколко престоя в Психодиспансера е бил пускан, а вероятно в момента не пие хапчетата си.

Също така под публикацията мъже се канят със саморазправа, ако той продължава да тормози квартала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ