Писателят Христо Стоянов: Не е прост Киро, луд е! Става въпрос за сериозно психично отклонение

Кирил Петков

НЕ Е ПРОСТ КИРО, ЛУД Е
(Кирил Петков като генномодифицирано психотронно оръжие)

Да отидеш в сърцето на Европа и да съобщиш, че Руанда е пример за справяне с престъпността за него не може да го каже блондинка. Блондинката може да си легне с президента на Руанда, но да обърка ценностната си система – не може.

Да направиш лапсус от незнание на езика – свикнахме му вече. Няма да минат и два мандата и ще изкласи момчето. Ще научи български.

Ама да поискаш режима на Руанда да бъде въведен тука, където официалното справяне не с престъпността, с другомислещите е калъчката, разстрела, затвора вече е не дори отклонение на психичното състояние. Защото не иде реч за граничен случай. Става въпрос за сериозно психично отклонение.

Имам чувството, че този екземпляр са го ползвали за експериментален образец в „Харвард“, но са го изпуснали нещо. Или вследствие на опитите над него са объркали пропорциите и са ни изпратили генно-модифициран екземпляр.

Няма ли начин поне по Закона за здравето да бъде въдворен, защото той става опасен за живота и здравето не само на околните. Той става опасен за Европейския съюз.

Нали един такъв немците изтърваха тридесетте години на миналия век. Сега ние ли сме на ред… Защото във времето на „Ковид-19“ разбирам, че не вирусът е толкова опасен и има вероятност да не е правен за бактериологическо оръжие, но Кирил Петков че е произведен за психотронно оръжие вече е ясно на всички… Харварде, моля ти се от сърце, ела и си прибери оръжията..

от фейсбук профила на Христо Стоянов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ