Лоши новини за Денди, след опита да бъде убит. Спешно се търсят кръводарители

Честване на 133 години от съединението мавзолей на Княз Батенберг Денди (7)

От Софийската градска прокуратура съобщиха, че в периода от около 14 часа на 17 февруари до около 1.50 ч. в апартамент на улица „Св. Иван Рилски“ в София е извършен опит за убийството на Милчев.

Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели. Извършват се и оперативно-издирвателни мероприятия. Предстои назначаването и на експертизи.

Малко след това от МВР дадоха ексклузивни подробности за ужаса, сполетял Денди. От там поясниха, че сигналът е бил подаден от друг човек, след като Денди е бил открит в безпомощно състояние в жилището.

Сега пък стана ясно че, Любомир Милчев е в тежко състояние в столичната УМБАЛ „Света Анна“ и се нуждае от кръводарители. Това съобщи актрисата Касиел Ноа Ашер в профила си в социалните мрежи.

Светският хроникьор е транспортиран в Университетската болница „Света Анна“, а желаещите да дарят кръв могат да го направят в Националния център по трансфузионна хематология, като съобщят имената на Любомир Милчев, а след това занесат бележката в лечебното заведение.

„За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв / има нужда / може да го направи още утре в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев.

От там дават бележка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна.

Но аз ще ида утре – защото нещата са спешни“, призова Касиел Ноа Ашер в късните часове на съботния ден.

По нейна информация това не е първото посегателство над светския хроникьор. По думите на актрисата, Денди е бил пребиван поне два пъти до момента.

Разследването по случая продължава от криминалисти на столичното Шесто РПУ под надзора на държавното обвинение, пише Блиц



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ