Гери Малкоданска разкри за страшна драма след раждането на второто бебе

Гери Малкоданска

Бебето на мен ми изглежда много голямо. На месец и половина е вече. Това сподели пред Лора Крумова синоптичката Гери Малкоданска пред Нова тв.

„Беше тежка бременност за Гери, премина през доста трудности. Чувстваме се добре, че всичко приключи и тя и бебето са вкъщи“, каза мъжът й Алекс Ковачев, който също бе гост в „На фокус“.

„Мислех, че с първото дете съм взела най-хубавото от живота, но когато говорим за деца няма място за лимит. Таймингът ми на разболяване от ковид беше най-лошия. Не беше приятно, защото ден преди да ни изпишат мен и Бела, Джули даде положителен тест за ковид. Алекс беше с нея.

Разделихме се и на изписването не присъстваше, което се оказа съвсем нормално в последните месеци. Заради мерките, жените си хващат децата и си тръгват“, каза още Малкоданска.

Алекс допълни, че на четвъртия ден след като е дал положителен резултат за ковид, отново е дал отрицателен и се е събрал със семейството си, но след още два дни е излязъл положителен отново.

„Пак се разделихме, за да видим дали аз съм положителна. Прочетох всичко, което СЗО препоръчва за бебето. Майката трябва да е при бебето, но при много строг режим. Кърменето не трябва да спира, но трябва да се извършва само с маска.

Аз останах с Бела, гледахме се стриктно, треперех и ме беше страх. Следях да не вдига температура, но тя вдигна. Постъпи в болница със съмнения за ковид, но се оказа пикочна инфекция и й се наложи болнично лечение.

Беше кошмар, защото се опитваш да предпазиш всички“, разказа още Малкоданска.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ